Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ezek a pasik

2008.12.03

Jared Murillo és Ashley Tisdale

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Jared,Ashley jellengi barátja.Láthatóan nagyon jól érzik magukat együtt,mivel nagyon sok képen láthatóak kettesben(például ezek a képek).Készült egy olyan paparazzis kép májusban,Ash és Jared elakarja jegyezni Ashley!Végül kiderült,hogy csak a móka kedvéért néztek a gyűrűket:)

 

                                                              Ashley szakítani fog?

 

A Hsm sztár barátai árulkodtak(milyen rossz fejek,nem?)azt mondták:Ashley és Jared murillo nem húzzák sokáig.Jarednek ugyanis elege van abból,hogy folyamatosan barátnője árnyékában kell élnie,és az sem használ kapcsolatuknak,hogy a szőkeség jóformán hordaréknak használja a srácot.Durva mi?Nemrég ügyes fotosok le is kapták a párost,amint éppen a repülőtéren kolbászoltak-lás csodát-Jaredtényleg kedvetlenül cipelte a bőröndöket!De  nem csak ez a probléma.A haverok elmesélték azt is,hogy a pasi szeretne akkor sztár lenni,mint barátnője,és kéász volt lépéseket tenni az ügy érdekében.Elindult egy amerikai tehetségkutatón,ahol egy fiúbandát toboroznak egy lemezt a srácokkal. Az albuma sose jelent meg,a neten viszont bárki megláthatja.Azt,hogy mikor dobják piacrasenki sem tudja.Pedig Jared mindent megprobált, a többiek között azt is,hogy a (nemes célért)kihasználja ashley tehetségét.Ez a húzzás azonban sem a szőkeségnek,sem a lemezkiadóknak nem jött be.A  pasi nem tudja beindítani a karierjét,míg a színésznő sikert , sikerré halmoz,és milliók várják.Hogy visszatérjen a Hsm 3-ba.EZ SZÍVÁS ,JARED!!!

De mi lesz most?Senki nem tud biztosat mondani,nemrégiben ugyanis gyűrűnézőben nézték őket!ez némileg ellent mond a haverok pletyónak!Kb. egy órát válogattak az ékszerek között,mire sikerült megvenniük a megfelelő darabot.ezek után nehéz elképzelni,hogy nagy gáz lenne a szerelmesekkel!!!

 

                                                                                          Zashley

1. változat 

Zac és Ash még a Hsm forgatása/válogatása előtt jártak.De vége szakadt a kapcsolatuk,mert ash  több szerepre kérték fel,és  nem tudtak együtt lenni. De megmaradt köztük a jó barátság.Bár a Hsm 3-ban elcsattan egy csókjelenet ami lehet,hogy fellángol a régi szerelmük.

 

Együtt:

2. változat

Zac még azelőtt járt Ashley-vel mielőtt megismerte Vanessát.Valószínülegazután szakítottak miután Zac ráébredt,hogy Nessához jobban vonzódik és,hogy Ashley-vel nem illenek össze.Mikor együtt voltak:

 

Bár szerintem Ashle és Zac jobban egymáshoz illenek mint Zac Nessivel.