Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hsm bakik

2008.07.27

 Bakik:

 • Mikor Gabriella elmegy az Újévi buliba, nincs rajta kabát, de nála van egy könyv és egy kistáska. Mikor Gaby távozik, rajta van a kabát, nála van a táska, a könyv pedig felszívódott.

 • A "Start Of Something New" közben, a mikrofon az állványról hirtelen Troy kezébe kerül egymás után többször . Ugyanez történt a "Breaking Free"-ben is.

 • Mikor Troy a falnak támaszkodik az osztályteremnél, Jason kijön és mond neki valamit. Aztán Gabriella is odamegy és beszélgetni kezd Troy-al, majd utána Jason megint kijön a teremből...

 • Néhány jelenet alatt, Troy azon mezének a száma, amire "East" van írva megváltozik 10-ről, 14-re a másik, "Wildcats" feliratú trikóján.
  Chad-nél is ez a helyzet,. csak nála a számok 8 és 15.

 • Mikor Ryan és Sharpay beszélgetnek a drámaszakkörbe történő belépés "szabályairól", Ryan azon van, hogy igyon a kezében lévő tejes dobozból. A vágás után, a doboz már a szája közelében sincs.

 • Az öltözőben, az edző szendvicse egyszer a kezében egyszer pedig az asztalon van, és néha a kezében is cserélődik. A szendvics pedig egyszer kisebbnek, egyszer nagyobbnak látszik.

 • Abban a jelenetben, mikor Troy titokban rohan a meghallgatásra, először fekete, 3 csíkos tennis cipőt visel. Mikor kinnt fut, már egy fehér cipő van rajta, és miután bement, megint a fekete cipőt viseli.

 • Az "All In This Together" közben két ember is visel 8-as számú mezt.

 • Pont azelőtt, hogy Ryan elkezdi énekelni a részét az "All In This Together"-ben, Zac halkan mondja Vanessának, hogy szaladjon oda.

 • Majdnem a film legvégén, mikor mindenki egy sorban áll, és Troy átkarolja Gabriellát, a kamerás srác, jelzi nekik, hogy forduljanak meg és kezdjenek kimenni. Troy biccent egyet és úgy néz Gabriellára, mintha azt mondaná "Idő van".

 • Az osztályteremben, mikor Troy odaadja a telfonját, épp be akarja csukni, de a következő vágásnál már teljesen nyitva van. Aztán becsukja és odaadja Ms. Darbusnak.

 • A "Stick To The Status Quo" közben, a cselló-s srác váltakozva játszik igazi csellón, meg csak a levegőben imitálva azt, mintha játszana.

 • Mikor Gabriellának lámpaláza lesz a színpadon, a "Breaking Free" elején, Troy melegítófelsőjén fel van húzva a cipzár, de amint elkezd énekelni, hirtelen már nincs is becipzározva.

 • Mikor Troy azt mondja "Én énekelek vele" (Gabriellával), Ms. Darbus a hang felé fordul, mielőtt Troy bármit is mondana.

 • Mikor Gabriella és Sharpay a Kémia-matekteremben van, Gabriella kijavítja a tanárt, azzal, hogy "Az pí felett 16". Hogyha megnézed azt, hogy a tanár mit írt fel, akkor láthatod, hogy a szám egyszer pí felett 8, máskor pedig pí felett 32. -- Nos, ha közelről megnézed a táblát, akkor látszik, hogy a táblán pí felett 32 és pí felett 8 is van, de a tanárnő csak a pí felett 8-at javítja ki

 • A történet a New Mexicó-i, Albuquerque-ban játszódik, rögtön Újév után. Albuquerque-ban a hegyeket az év ezen szakában mindig hó fedi. Ahogy láthattad, a filmben ez nem így volt...

 • Mikor Gabriella és Troy találkoznak az ebédlőben, Troy beszédje után, amiben azt mondja, hogy Gabriella semmit sem jelent a számára, szóval Gabriellánál van egy tálca, mikor leül, a tálcát lerakja az asztalra. A következő vágásnál a tálca hirtelen eltűnt...

 • Mikor Gabriella és Troy a "Breaking Free"-t akarja elkezdeni énekelni az egész suli előtt, Gabriella "lefagy", és nem tudja elkezdeni a dalt. Troy megnyugtatja őt, a zene pedig újraindul. És Troy elkezd énekelni. Mivel eredetileg neki kelett kezdenie, nem számított, hogy Gabriella mer-e énekelni vagy sem.

 • A kotta látszik a papíron és a táblán, miközben Troy és Gaby gyakorolnak. A "Breaking Free" teljesen más hangnemben van leírva, mint ahogyan éneklik...

 • Mikor elküldi a kódot, amitől a tornaterem kijelzője elromlik a nagy meccsen, rögtön utána Taylor be is csukja a laptopot, aztán a jön egy másik jelenet, mikor megint Taylor-t és a többi lányt mutatják, a laptop újra nyitva van, és megint lecsukja azt.

 • Sharpay megkérdezi Troy-t, hogy mikor van a nagy kosárlabda döntő, mire Troy azt mondja, 2 hét múlva. A tízpróba matek/kémia verseny pedig 1 hét múlva van. Érdekes mód, később mindkét esemény egy napra esik...

 • A meghallgatáson, úgy tőnik, mintha néhány részt ismételtek volna. Mint mikor Alan énekelt, akkor Ms. Darbus már be akarta fogni fülét, pontosan ugyanúgy, mint mikor Cyndra énekelte azokat ay magas hangokat. Mikor az eltévedt srác, balettozott és utána nekiment valaminek, Kelsi felkelt és úgy nézett a balettosra, mint mikor arra a fiúra és lányra, akik a földöng fetrengve, érdekes mozdulatok közepette énekeltek.

 • A "Stick To The Status Quo" közben, mikor a stréberek énekelnek, az egyiknél van egy zöld alma, ami a következő vágásnál, átváltozik pirossá, utána pedig megint zöld lesz.

   

  Mikor a What Time Is It-et éneklik és Chad a szekrényről ugrik le akkor majdnem ellöki az egyik fiút.

  Mikor baseball-oznak akkor a végén mikor Chad és Ryan is elesik akkor Ryan lába Chad fejére esik.

   Mikor éneklik a Fabulous-t akkor annál a résznél mikor az újságokat adják Sharpay-nak akkor a napozóágyak mögött hirtelen ott van a medence.

   

  Mikor a You Are The Music In Me-t éneklik akkor ki vokálozik mikor Gabriella és Troy is azt éneklik h Ohh-Yeah És sokszor nincs is náluk szöveg és elvileg ők ezt akkor hallják/éneklik először.

   Mikor Troy eljön a golfpályáról Sharpay még ott marad de utána mikor bemegy Fultonhoz akkor már Sharpay is ott lesz szinte utána. Akkor mikor volt ideje hozni még nyakkendőt is?

   És még mikor bejön Sharpay akkor már máshogy van felfogva a haja mint lenn a golfpályán.

   

   Mikor Sharpay és Troy próbálnak akkor Troy-on fehér ing van de mikor kinn kosarazik és meghallja a zenét és bemegy akkor már fekete ing és kék felső van rajta. Ugyanez Sharpay-val is mikor próbálnak kék felső van rajta de mikor odemgy Ryan-hez akkor már csikos felső és fehér rövidnadrág van rajta.

   Mikor a Gotta Go My Own Way-t éneklik akkor Gabriella visszaadja Troy-nak a nyakláncot amit az elején kapott tőle de mikor az Everyday-t éneklik akkor már újra a nyakába van.

  Mikor a All For One-t éneklik akkor mikor lemennek onnan ahol állnak akkor egyik odlalról Sharpay, Troy, és Chad a másikról pedig Gabriella, Taylor,és Ryan megy le de a következő jelenetben a lányok és a fiuk külön-külön oldalon vannak.

 •  

  Hozzászólások

  Hozzászólás megtekintése

  Hozzászólások megtekintése

  Nincs új bejegyzés.