Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


friss

2008.11.08

 

 

Beindult a Black star

 

Egy nemrég vele készített interjúban Avril Lavigne elárulta, novemberre várható legújabb albuma. Plusz információnak elpöttyintette, a korongon valószínűleg helyet kap majd egy track, ami első parfümjének, a Black Star-nak készített reklámjának az aláfestő muzsikája. Az alig 20 másodperces spotból ítélve egy lassú, érzelmes balladára számíthatunk, kíváncsian várjuk!

 

A júliusi Bravo GIRL-ben most ajándék Avril parfümmintát találsz!

Csajbuli a parton:

 

 

 

A popsztár Malibu tengerpartján adott ízelítőt féktelen jókedvéből a paparazzoknak: barátnőjével pancsolt a hullámokban, a fövenyen pedig cigánykereket vetett, fel-alá ugrabugrált. Nem tudni, mi okozta ezeket a heves érzelemkitöréseket, de az biztos, hogy az énekesnő remekül érezte magát.

A barátnője viszont többnyire csak zavartan mosolygott rajta, ahogy a tengerpart többi fürdőzője is.

www.stop.hu

 

 

 

 

 

 

 

Kattints ide a teljes kép megtekintéséhez

 

 


„A következő héten Londonba repülök és hivatalosan is bejelentem a project elkészülését. Ez az első saját illatom.” – írta blogján Avril. „Nagyon izgatott vagyok és már alig várom, hogy megoszthassam mindenkivel a hírt, ami egy csodálatos érzés. Olyan, mintha én lennék az üvegeken, imádom a csomagolást. A neve Black Star.”

 

 

BL02A.jpg BL03A.jpg BL04A.jpg BL05A.jpg BL06A.jpg Katt

 

 

 

Már többször szóltunk róla, de egyre-egyre-EGYRE gázosabb a helyzet Avril Lavigne és (egyelőre még)férje, Deryck Whibley között.

 

 

Már ha van még közöttük helyzet.

Az ifjú énekesnőt ugyanis mostanában alig lehet látni élete szerelmével(?) ellenben egyre közelebbi barátságot ápol a vodkával és barátaival.

A minap(2009 04 15) például a My House nevű klubból távozott angolosan, melyhez két barátnőjére volt szüksége, akik eltámogatták az autóig.

Kilétét kapucnijával próbálta leplezni, ami valljuk be, nem igazán sikerült neki.

Nem tudom, valahogy a mi szótárunkban valahogy nem így néz ki egy boldog házasságban lubickoló nő…

szerda-avrillavigne-drunk-my-house2

 

 

 

Avril nem terhes!Igen Avrilról egyre kevesebb a hír így azt szerette volna ha a rajongók kicsit aggódnak és örülnek neki...

 

Terheskép:

 

 

 

 

 

Nemrég olyan fotók is előkerültek a mostanában nemigen mutatkozó Lavigne-ról, melyeken szokatlan a külseje.
Sportos, laza szerelésében ment vásárolni, de ebben sem rejthette el, hogy bizony fenékre és hasra is felszedett pár kilót...
...ennél azonban valószínűbbnek tűnik, hogy most valóban gyermeket vár a már két éve férjnél levő énekesnő.
Hiába röppent fel többször is a pletyka arról, hogy Avril és kedvese, a Sum 41 zenekar tagja, Derrick Whibley házassága már nem az igazi, ezt a mind2 fél tagadta, s valóban nemigen szivárog ki semmi a házuk tájáról...
A pletykák szerint az sem kizárt, hogy Avril csupán egy kis hírverést szeretett volna csinálni magának különös külsejével. Vajon mi az igazság...?

Képek:


 

 

 

 

http://www.bestweekever.tv/bwe/images/2007/12/avrilparistogether.jpg

 

Az énekesnő(Avie) és a szexy örökösnő(Party Hilton) péntek este kettesben indultak bulizni, ami azért is furcsa, mert korábban nem mutatkoztak együtt a nyilvánosság előtt. Ezen az estén azonban nagyon nagy volt köztük az összhang, egy pillanatra sem váltak el egymástól.

 

 

 

Avril gyomlál a nagyi kertjében...(asszem)

Avril és a Jonasok?

Furcsa párosítás.Szerintem csak a kamerának pózolnak Avril száján az a "JAJ DE GYÜLÖLÖM ÖKET!" Mosoly van.

 

 

 

 

 

Avril Hot száma az IM-ben a megrendehető Top POP-ROCK csengéseknél volt ott...

Az apró D betű Avril csuklóján természetesen Deryck nevének a kezdőbetűje.Ha hinni lehet a híreknek és valóban menthetetlen a házasságuk,Avrilnak lesz egy útja a lézeres tetkó eltávolítóba...

Avrilnak 6 csillag tetkója van és egy kis D...

  

Még 11.29-én azaz Halloween elott oltoztek be Avrilék. Avril gésának Derick meg Jokernek a Sotét lovagból. Ááá annyira jó választás.MInd 2...

Képek  ITT nézdd meg naon jók...

 

Avril fogorvoshoz készül,mert megelégelte  a vámpírfogakra emlékeztető szemfogait.Ezért kezelésbe veszi egy fogorvos aki hamarosan szabályos fogsort varázsol az énekesnőnek.

 

 

Avril Lavigne félmesztelenül pózolt egy újság címlapján!

 Forrás:googe újságok

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.