Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Filmjei

2008.09.12

Hilary filmjei

Amazonok a vadnyugaton (True Women 1997)

szereplő(k):
Angelina Jolie (Georgia Lawshe)
Annabeth Gish (Euphemia Ashby)
Tina Majorino (Euphemia Ashby)
Dana Delany (Sarah McClure)

A történet 1835-ben kezdődik az USA déli részén. Phemie még kislány, amikor elveszíti édesapját. Nővéréhez, Sarahoz és annak családjához kerül Texasba. Még a legjobb barátnőjét, Georgiát is el kell hagynia. Az új helyen a kislányt váratlan események fogadják. A mexikóiak támadásai állandó védekezésre és menekülésre késztetik Saraht és családját.
Az évek múlnak , Georgia jóllétben él, de a kor ellentmondásai közepette érik nővé.
Egy alkalommal a két barátnő Texasban találkozik egymással, de nagyon nehezen tudnak újra egymás barátságára találni. A sors azonban ismét összekovácsolja őket.

 

 

Casper és Wendy találkozása (Casper Meets Wendy 1998)

szereplő(k):
Shelley Duvall (Gabby)
Cathy Moriarty (Geri)
Teri Garr (Fanny)
George Hamilton (Desmond Spellman)
Hilary Duff (Wendy)
Jeremy Foley (Casper hangja)
Ricky Luna (Catcher)
Pauly Shore (a nagy bölcs)
Richard Moll

Casper, a barátságos szellem egy belevaló - bár szakmájához kissé fiatal - boszorkánnyal, Wendyvel ismerkedik össze a nagysikerű sorozat harmadik részében. Wendynek és nénikéinek, a három hebrencs hölgynek - akik főállásban bűbájos banyák - menekülnie kell a féltékeny varázsló, Desmond elől. Eközben találkoznak Casperrel, és "pokolian" mulatságos polgárpukkasztó szellem-bácsikáival.
A természetfeletti kalandok eddig sosem látott magasságokba emelkednek, amikor a kísértetek és a boszorkák egyesítik erőiket, hogy megmentsék Wendyt, és meghiúsítsák a varázsló gonosz tervét.  

 

The Soul Collector (1999)

szereplő(k):
Bruce Greenwood (Zacariah)
Melissa Gilbert (Rebecca)
Ossie Davis (Mordecai)
Scotty Leavenworth (Danny)
Todd Allen (Jake)

 

 

Lizzie McGuire (2001-2003)

 

 

Libido-vissza az ösztönökhöz (Human Nature 2001)

szereplő(k):
Tim Robbins (Nathan Bronfman)
Patricia Arquette (Lila Jute)
Rhys Ifans (Puff)
Miranda Otto (Gabrielle)
Robert Forster (Nathan édesapja)
Mary Kay Place (Nathan édesanyja)
Toby Huss
Rosie Perez (Louise)

Filozofikus burleszk egy megszállott természettudósról, Nathanról (Tim Robbins) és furcsa feleségéről, Lilaról (Patricia Arquette), akik egy nap az erdőben sétálva vademberre (Rhyas Ifans) bukkannak. A fiatal férfi a vadonban született és ott is nőtt fel. Magukkal viszik, elnevezik Puffnak, majd Nathan laboratóriumában úri modorra kezdik nevelni a szőrös, beszélni sem tudó lényt. A kísérletek nagyon jól haladnak, egyedül Puff ősi, elementáris erejű szexualitásával nem tudnak mit kezdeni...

 

 

Cadet Kelly (2002)

 

 

ÖcsiKÉM (Agent Cody Banks 2003)

szereplő(k):
Frankie Muniz (Cody Banks)
Hilary Duff (Natalie Connors)
Angie Harmon (Ronica Miles)
Daniel Roebuck (Richard Banks)
Arnold Vosloo (Molay)
Martin Donovan (Dr. Connors)
Ian McShane (Brinkman)

Legyél túl a matekvizsgán... Mellesleg mentsd meg a világot. Ja, fogd a csajt és fuss! Cody mindennapi srácnak tűnik első látásra. Imád deszkázni, utálja a matekot és ügyetlen a lányokkal. Azonban van egy titka, amit még a családja sem sejt: ő Cody Banks tini titkosügynök, a CIA új programja jóvoltából. Az álcázott nyári táborokban kapott kiképzés a legújabb technikákkal is megismertette a fiúkat. Összekötő ügynöke, Ronica beavatja első igazi küldetésébe. Közel kell férkőznie egy gyanús tudós lányához, hogy minél több információt szerezzen tőle apja kutatásairól. Dr. Connors láthatatlan nano-robotokkal foglalkozik. Találmányát el akarja tőle szedni Brinkman és csapata, akik a világ leigázására törnek. A zöldfülű Cody ügynök nagyot nyel és elindul Natalie meghódítására?

 

 

Csaó, Lizzie (The Lizzie McGuire Movie 2003)

szereplő(k):
Hilary Duff (Elizabeth Brooke 'Lizzie' McGuire)
Adam Lamberg (David Zephyr 'Gordo' Gordon)
Brendan Kelly (Sergei)
Carly Schroeder (Melina Bianco)
Jake Thomas (Matthew 'Matt' McGuire)
Ashlie Brillault (Kate Sanders)
Hallie Todd (Jo McGuire)

Lizzie McGuire (Hilary Duff) és barátai sikeresen leérettségiztek, és mielõtt belevágnának a nagybetûs fõiskolai életbe elhatározzák, hogy a nyári szünetben lazítanak egy oltári nagyot - mégpedig a mesés és távoli Európa legendásan romantikus városában, Rómában.

Nagy kalandra vágynak, de soha nem gondolták volna, hogy ekkora kalamajka kerekedik ki az utazásból. Lizzie ugyanis Rómába érkezve megdöbbenve fedezi fel, hogy közte és egy rendkívüli népszerûségnek örvendõ olasz popduó nõi sztárja között elképesztõ a hasonlóság. Olyannyira, hogy az utcán rendszeresen tõle kérnek autogramot.

Amikor Isabella, a pop duó üdvöskéje kihullik a képbõl, és Paolo, a csapat jóképû férfi-tagja, Isabella egykori kedvese felfedezi, hogy van egy hasonmása az énekesnõnek, azonnal rádumálja Lizzie-t, hogy helyettesítse Isabellát - a showbiznisz nem állhat meg!

A tini Lizzie-nek imponál a jóképû sztár és a felkérés, ezért enged a csábításnak, és lassan popsztárrá változik. Persze Lizzie váratlan "karrierjérõl" hamarosan szülei is értesülnek és csapot-papot hátrahagyva felkerekednek õk is Olaszországba, hogy jobb belátásra térítsék kerge lányukat, akit megszédített a színpad varázsa.

 

 

Tucatjával olcsóbb (Cheaper By The Dozen 2003)


szereplő(k):
Steve Martin (Thomas Baker)
Bonnie Hunt (Mrs. Mary Baker)
Tom Welling (Charlie Baker)
Piper Perabo (Anne Baker)
Hilary Duff (Lorraine Baker)
Vanessa Bell Calloway (Diana Philips)
John Dixon (Mime)

Egy átlagcsaládban 1.87 gyerek található. A Baker-család azonban nem nevezhető átlagosnak. Már csak azért sem, mert 12 gyerekből, két kutyából, néhány állatból, pár futó vendégből és az örökös botrányból áll.
A rendetlenség azonban csak most kezdődik igazán: a családfő (tehát az anya) állást vállal, és úgy néz ki, az a legegyszerűbb, ha apuka (Steve Martin) marad otthon, hogy vigyázzon a kis lurkókra. De ő hamarosan rájön, hogy egyszerre legfeljebb egy dologra tud vigyázni: és az saját maga. Mert tizenkét pajkos gyerek végtelen számú veszélyt rejteget, számtalan csapdát tartogat. Az apa minden csapdába beleesik, minden tréfának felül, minden versenyben alulmarad, és közben többnyire el is találja valami. De sosem tanul semmiből, legfeljebb csak ragad rá valami...

 

 

Los Angeles-i tündérmese (A Cinderella Story 2004)

szereplő(k):
Hilary Duff (Sam)
Jennifer Coolidge (Fiona)
Chad Michael Murray (Austin)
Dan Byrd (Carter)
Regina King (Rhonda)
Julie Gonzalo (Shelby)
Madeline Zima (Brianna)

Még hogy Hamupipőke csak a mesében létezhet? Cseréljük az üvegcipőt mobiltelefonra, a tökhintót egy nyitható tetejű kocsira, a mesebeli királyságot pedig Los Angeles külvárosára, és már sejtheted, hogy a „hol volt, hol nem volt” megtörténhet bármikor.

Ha épp nem gonosz mostoháját és mostohanővéreit kell elviselnie, akkor Sam (Hilary Duff - Tucatjával olcsóbb) egy étterem padlóját sikálja. Álmaiban viszont messze jár, ahol talán meglelheti párját is, ám könnyen meglehet, hogy a Szép Szőke Herceg végig ott volt az orra előtt: elvesztett mobiljának becsületes megtalálója serényen bombázza őt e-mailekkel, végül elhívja egy Halloween bulira is. Ott aztán Sam bepánikol, mikor meglátja, hogy a titokzatos hódoló szimplán a legjobb srác a környéken. Vajon sikerül a modern Hamupipőkének összeszednie a bátorságát és valóra váltani álmait?

 

Raise Your Voice (2004)

Terri Fletcher (Hilary Duff) egy jóravaló kisvárosi hölgy, akinek filmben kevésszer még nem látott módon alakul az élete: elmegy a nagyvárosba, hogy tudását, azaz hogy szép hangját kamatoztassa. A magánélete sem habostorta, ugyanis szeretett testvére meghalt egy autóbalesetben. Mielőtt azonban ez megtörtént, elintézte, hogy a lány a nyarat Los Angelesben töltse, ahol is egy tehetségéhez illő iskolába fog járni. És itt kezdődnek azok az események, amit még sohasem láthattunk: először is, az apja ellenzi az utazást, de miután ösztöndíjjal még is eljut, ráébred, hogy a nagyvárosi élet merőben más az ő kis otthonától, de azért a szerelembe esés esélye ott sem kisebb a megszokottnál.

 

Tökéletes pasi (The Perfect Man 2005)

 

szereplő(k):
Hilary Duff (Holly Hamilton)
Heather Locklear (Jean Hamilton)
Chris Noth (Uncle Ben)
Mazin Elsadig (Dexter)
Ben Feldman (Adam)
Carson Kressley (Lance)
Vanessa Lengies (Amy Pearl)

A vonzó Jean Hamilton egyedülálló anyaként remekül állja a sarat, úgy neveli két lányát, hogy nem csak szülő, de barátnő is egyben. Nagyobbik lánya, a nem kevésbé csinos Holly tinédzser, így életének legizgalmasabb és legbonyolultabb szakaszában jár. Nem csoda hát, hogy amikor felbukkan egy pasi, az idilli családi kép hamar a feje tetejére áll. A bökkenő csak az, hogy a gondot nem Holly pasijai jelentik - hanem anyuci udvarlói...
Ráadásul Jeannek megvan az a fura szokása is, hogy amikor egy kapcsolat kudarcba fullad, fogja a két lányát, és a család mindent hátrahagyva odébbáll a következő városba - remélve, hogy ott már végre tényleg felbukkan A TÖKÉLETES PASI.
Az állandó költözést megelégelve Holly úgy dönt: kezébe veszi az ügyeket, és kerít egy férfit, aki megmenti anyját a legújabb katasztrófától. Ám mi van akkor, ha A TÖKÉLETES PASI nem létezik? Vagy legalább is nem pontosan úgy? Hát ki kell találni egyet! Holly barátai és egy csábos nagybácsi "segítségével" olyan összeesküvést sző, amely aztán sorozatosan szüli a komikusabbnál romantikusabb helyzeteket ebben az új, remek tempójú, szellemes vígjátékban

 

 
 

 

 

 

Tucatjával olcsóbb 2.:

(302.5 KB)  (359.6 KB)  (173.8 KB)

(560.5 KB)  (487.3 KB)

 

A tökéletes pasi:

   

   

   

   

   

 

 

 

 

 

 

Raise Your Voice:

   

   

   

   

   

     

Los Angeles-i tündérmese:

   

   

 

   

   

   

 

   

 

Tucatjával olcsóbb:

   

   

 

   

   

   

Csaó, Lizzie!:

(123.3 KB)  (140.4 KB)  (145.6 KB)  (134.1 KB)  (142.0 KB) 

 (139.7 KB)  (112.9 KB)  (95.5 KB)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

LONDON

(HAJNI, 2011.04.15 20:42)

ÉN NAGYON SZERETLEK HILARY A CSAÓ LIZZIE-BEN! AMIKOR A VÉGÉN ÉNEKEL "IZABELLÁVAL".