Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


hir forràs

2008.10.23

 

Hilary Duff a Barbie baba reklámfilmjében

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=0J1m0pxYTfY  katt!!

 

 

Hil az óceánban!

 
 

A tinisztár alakításáról negatív kritikát írt a New York Times és a New York Daily News is. A rossz szájízt az is erősíti, hogy a rendező a "What goes up"-ot ("Egyszer fenn...")

1986-ba helyezte, és a Challenger katasztrófája köré kanyarintotta, olcsó tréfáknak kitéve a felrobbant űrhajó legénységét. Hilary Duff mindenesetre nem keseredett el: újabb filmjeibe temetkezett, meg egy kellemes nyaralásba az óceánparton.

Hilary karrierje egy sikert hozó televíziós show főszerepe után indult be, mely a Lizzie McGuire címet viselte.
Legsikeresebb filmjei a Tucatjával olcsóbb (2003), vagy a Csáó, Lizzie! (2004). 2005-ben csaknem 15 millió dollárt keresett. Elindította saját ruhakollekcióját (Stuff by Hilary Duff), és saját illatot adott ki, Elizabeth Ardennel; amely a With Love nevet viseli.

Hilarynek a popszakmában is nagy sikerei vannak, albumjaiból csaknem 13 millió fogyott el világszerte.

Duff egyik nyilatkozatában azt mondta, hogy az idei év nagy megtisztulás volt számára…

- „ Rengeteget tanultam saját magamról és függetlenné váltam. Úgy érzem, hogy mostanra nőttem fel.”

Zenét írni- állítása szerint- egyfajta katarzist jelent.


- „Felér egy terápiával, de egyben stresszes is, hiszen nem könnyű megnyílnod mások előtt. Egy darabig úgy tűnt, hogy teljesen leblokkoltam. Semmi nem tudtam igazán szomorúvá, illetve kellőképp boldoggá tenni. De néhány hónapja úgy éreztem, hogy „Hú, végre megint önmagam vagyok!”- mondta el az énekesnő.


 

Hilary Duff & Mike Comrie - romantika a Bahamákon

Amikor mi, egyszerű emberek kimenőt kapunk kitörük a betondzsungelből egy hosszú hétvége alkalmával, általában a Balatonig jutunk. Esetleg a Normafáig. Nem úgy a hollywoodi celebek! Vegyük például Hilary Duff-t és hockey-sztár pasiját, Mike Comrie-t. Az egyik a forgatásokról, a másik az edzésekről szökött meg, és egészen a Bahamákig menekült a fárasztó, szürke hétköznapok elől. Negyven fok árnyékban, pálmafák és Sex on the Beach (természetesen koktél). Engem ki visz el a Bahamákra...?

Hilary Duff TV-s karrierje

Ha nem megy veled a szekér mit csinálsz? Fogod magad és aláírsz egy TV csatornához, hogy egy kalap pénzért szarabbnál szarabb műsorokba tegyenek be. Így tett Hilary Duff is. A szerződés egy évre köti össze az énekesnőt és az NBC csatornát és értelmében Hilary szerepelni fog néhány sorozatban, sőt, a kreatívok már azon munkálkodnak mi lenne a legtesthezállóbb showműsor a hölgy számára. Shoppingolós, pasizós? Szerintem. szurkoljunk Hilarynak,nehogy valami extra gagyi legeny!

A színésznő megrögzött jégkorong-szurkoló lett


Hilary Duff hatalmas Ottawa Senators-drukker lett. Az ok nem más, mint a színésznő kedvese, a hokis Mike Comrie.

A jégkorong képes megőrjíteni az embereket - néha még a nőket is. Hilary Duff is beállt a sorba: a színésznő egy ideje az NHL-es Ottawa Senators játékosával, Mike Comrie-val jár.


"Igazi őrült nő lett belőlem. Csak ülök az őrjöngő tömegben és teljesen elvesztem a fejem. És még sosem találkoztam olyan emberrel, aki csak egy rossz szót is szólt volna Mike-ra. Ő egy nagyszerű ember, mindig vidám és gondoskodó" - nyilatkozta Hilary Duff szerelméről. A színész/énekesnő hozzátette: mindig is nehezen ismerkedett, így duplán is valódi áldás neki a jégkorongozó.

 

 

Sztárok a kifutón a nők szívbetegsége ellen

Hilary Duff Donna Karan ruhában, a szappanoperasztár, Susan Lucci Gustavo Cadile tervezte öltözékben, a korcsolyázó Kristi Yamaguchi Vera Wang kreációjában, a CBS csatorna műsorvezetője, Katie Couric Carmen Marc Valvo alkotásában - a sztárok idén is pirosat viseltek pénteken, a 7. Éves Piros Ruha Bemutatón, amely a nők szívbetegségére hívja fel a figyelmet.

Hilary Duff ruhakollekciót csinál

A színésznő a DKNY Jeans-szel közösen tervezi meg a darabokat, melyek a „Femme” márkanevet kapták.

„Az egyik legnehezebb feladat a név kitalálása volt.” –mondta a 21 éves celeb, aki nemrég az Oscar-díjas színésznővel, Faye Dunnaway-jel is összekapott. „ Azt hiszem a „Femme” jó választás volt arra, hogy megmutassa: mennyire nőies (femina), de egyben mindent kibíró is az általam tervezett ruha. Agresszív, de jó értelemben.” A kollekció sokoldalú lesz, találhatunk benne pulóvertunikákat sállal, pólókat nyaklánccal, melegítőket és farmereket széles övekkel. Érdekesnek tűnik…

A megjelenést 2009 augusztusára tervezik, a pólók körülbelül 39 dollárba (9000ft) kerülnek, a kabátok pedig 129 dollárért (30000ft) keresnek majd gazdát.

 

A 2009-es januári Maxim magazin címlapján Hila látható.

 

  

Ez a fotósorozat látható benne:

 

    (Nem lelopni saját gyűjtés)

 

 

 

A múlt héten Faye Dunaway az új Bonnie és Clyde feldolgozással kapcsolatban elmondta, hogy nem tartja színésznőnek Hilary Duffot. Ms. Duff nyolc napig készült a válaszra, ami nem sikerült túl elegánsra, Hill szerint az ő rajongói úgyse ismerik Fayet, és az eredeti filmet, így örömmel tekintik majd meg a limonádé változatot. Az énekesnőcske még hozzátette, hogy ha ő is úgy nézne ki, mint Dunaway, akkor inkább csendben maradna, hogy minél kevesebben lássák.

 

Faye Dunaway Cannes-ban, 2001
Született
1941. január 14. (68 éves)
USA, Florida, Bascom

(Ő Dunaway, csak hogy tudd kinek szólt be Hilary Duff)

 

 

 


A Dignity Tour Koncertkörútjának Californiai Koncertjén elfelejtett bugyit venni, és még
    mellé egy rövidnadrágban táncikált, ami alá elég egyszerûen be lehetett látni a színpad alól.

 

Két sztár, két kutya

Újabb szezon kezdődik az amerikai profi hoki ligában,így Hilary Duff pasijának Mike Comrie-nek vissza kell térni csapatához,a New York Islandershez. Természetesen a barátnője is elkísérte őt,sőt a két kutyájuk is velük mentek.Úgy tűnik az elegáns hotel szemályzetének nem volt kifogása ellene hogy az ebek is a lakosztályban legyenek. Hilary új lemeze, egy best of album egyébként a napokban jelenik meg.

 

 

Hilary kitart döntése mellett!

 
 

Eddig mindenki meg volt győződve arról, hogy a két fiatal a Hollywoodi szokásoktól eltérően teljesen normális hétköznapi életet él. Hilary napokban tett különös nyilatkozata alapján azonban érdekes tényre került fény! „A szüzesség kérdését, azt hiszem elég konzervatívan kezelem, szeretném megőrizni azt a nászéjszakémig. Joel nagyon megértő, és elfogadja a döntésemet, hiszen a szeksznél sokkal fontosabb, hogy szeressük egymást. Szrintem a nászéjszaka mára elvesztette korábbi kivételes  és romantikos mivoltát, hiszen a korombeliek nagy része hajlandó odaadni magát már a házasságkötés elött, ezért nincs mire készülni és várni! Én azonban megfogadtam,hát  kitartok az elhatározásom mellett, Joel pedig annak ellenére, hogy idősebb nálam, elfogadja ezt, és szerintem soha nem csalna meg emiatt.”

 

Jajj itt olyan ari Hilary.Éppen az ABC-t mondja.Sajnos nem tudtam ide beszúrni a videót ... Katt

 

 

PofákXD

 

 

Hilary egy óriási házaban él.Szerintem nincs olyan ember aki ne
szeretne egy ilyen házban reggel felébredni.Az udvaron található egy medence is.
Itt látszik
a két tök jó kocsija
XD


 

 

 

 

Sztárok véleménye róla:

Hilary Duff? Szerintem remek hangja van ahhoz képest, hogy hány éves.? (Clay Aiken-az Invisible énekese)

Amikor hallottam a Why Not számát azt gondoltam :Ember, mi történt a zenével?? (Michelle Branch a kis paraszt!!!!)Hatalmas rajongója vagyok! Én és a kishúgom állandóan őt nézzük otthon. Imádom. És gyönyörű! (Britney Spears)

Ennivalóan aranyos, és okosabb mint hinnéd. Sokkal sokkal okosabb mint hinnéd!! (Chad Michael Murray)

 

A hírességének első éveiben Hilaryn volt néhány plusz
kiló. Amikor azonban már idősebb lett, még több súly-
felesleg rakódott rá, ami már zavarta őt, ezért fogyó-
kúrázni kezdett.Néhány ember szerint anorexiás lett,
amiben szerintem van is valami, mert annyira lefogyott,
hogy szinte már a bordái látszódtak. De szerencsére
nem tartott sokáig neki az az időszak, amikor "nagyon
vékony" volt. Nemrég megtalálta az ideális súlyát, ami
jól áll neki, de hogy ne hízzon el Hily  hetente többször
is ellátogat a konditerembe.

 

 

 

 

 Hilary beszólt?!
Bizony. 2007. január 27 -én történt. Hil sétált a nővérével, Haylieval az utcán és amikor
meglátta a paparazzikat nem éppen illedelmes módon ordított rájuk egy két ocsmányságot.
Általában amikor meglát egy lesi fotóst, tudomást sem vesz róla, de ha mégis igen, akkor
integet vagy mosolyog nekik. Atonban ez nem így történt. Hil pont ezen a napon vesztet-
te el az egyik hozzá legközelebb álló embert, a nagymamáját,  tudni illik akitől a középső nevét, az
Erhadot örökölte. Szegényt nem kellett volna zaklatni azon a napon, hiszen mindenki
milyen az az érzést amikor egy hozzánk  közel álló személy meghal. Szerintem ért-
hető volt ez a felindulás Hily szempontjából, mi neki adunk igazat ugye?

 

http://www.beautyriot.com/stuff/images/articles/approve/1888_1552_Duff-Hilary-01-400.jpg

Hilary Duff nem lett a hoki sztár, Mike Comrie jegyese - állítják a színésznő barátai

20 éves énekesnő-színésznőről elterjedt - miután egy csillogó, vadiúj gyűrűt viselt a megfelelő ujján -, hogy esetleg szorosabbra fűzi kapcsolatát kedvesével.

Az első feltételezésekből aztán pletyka-lavina lett, és mindenki arról beszélt, hogy a sportoló már megkérte Duff kezét. Egy forrás azonban elmesélte az E! online magazinnak, hogy a gyűrű csupán ajándék volt, és mellőz minden eljegyzési szándékot.

„Nem jegyezték el egymást” - zárta rövidre a pletykákat a forrás.

 A nagyításhoz kattintson a képreHilary Duff tagadja, hogy kebleit megplasztikáztatta volna

Hilary Duff keblei szembetűnően kigömbölyödtek - bár a különbség egyértelmű, a színész-énekesnő tagadja, hogy kés alá feküdt volna.

A nagyításhoz kattintson a képre

 

 

 

Néma énekesnő
Az egykoron aranyos tinibálványként elkönyvelt Hilary Duff, úgy érezte, hogy neki kell betöltenie a Lindsay rehab túrájával fellépő piaci rést. A múlt héten viszont olyan dologra vetemedett, amire a nagyelőd sohasem. Tátogáson kapták a koncertjén. Amikor Hilary szemmel láthatóan belekezdett a dalba, a szöveg néhány másodpercig késett. A mexikói közönség a középső ujjával tisztelgett a produkciót látván. A színészkedéssel is próbálkozó Duff szóvivője persze cáfolta a playback tényét. Szerinte csak egy apróbb technikai malőr volt az egész. A hangmérnökök ugyanis elfelejtették a keverőpulton felhúzni a mikrofonhangerőt. Így fordulhatott elő, hogy ügyfele ugyan énekelt, de azt nem hallhatta az akkor még lelkes rajongótábor.

A rossznyelvek szerint erősen kétséges, hogy a szépség keblei éppen most, húszéves korára indultak volna hirtelen fejlődésnek. Mi Önökre bízzuk, döntse el mindenki maga, hogy orvosi szike vagy a természes csodája áll a háttérben!

Ilyen volt, ilyen lett - a fotók megtekintéséhez kattints a képre!

 

 

Hilary Duff  2006-ban a People magazin címlapján volt (most már) ex fiújával...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us  Free Image Hosting at www.ImageShack.us  Free Image Hosting at www.ImageShack.us  Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us  Free Image Hosting at www.ImageShack.us

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.