Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


hírek

2009.07.02


 

Nyamm-nyamm botrányéhes vagyok!

 

 

Kelly Clarksonról az utóbbi időben azt kell tudjuk, hogy új albummal tért vissza, és közben jó néhány kilót magára szedett. Barátja jelenleg nincs, mégis azt pletykálják, hogy terhes, ami első ránézésre akár igaz is lehetne, de Kelly maga cáfolja ezeket a híreket, s közben jókat nevet rajtuk.Ám mindenközben ő maga is tesz arról, hogy mindig írjanak róla a külföldi pletykalapok. Most például egy rendezvényen az egyik rajongójával kapták lencsevégre, amint a férfit a fotósok szeme láttára kezdte el nyalogatni. Nem túl előnyös a kép, tanulva ebből talán ezentúl kicsit óvatosabb és megfontoltabb lesz. Reméljük.

 

Kövérgirl

 


Kelly Clarkson az elmúlt hónapokban a világ szeme láttára indult hízásnak. Bár az év elején azt gondoltuk, hogy a néhány felszedett kilót gyorsan leadja az énekesnő, ez pont ellentétesen alakult. Fogyás helyett ugyanis további kilókat szedett fel magára, így pedig mostanra minimum 15 kilóval nyom többet, mint egy évvel ezelőtt.

Kellyt egyébként az American Idol tehetségkutató műsorban - amit meg is nyert - majdnem ilyen kerekded formákkal ismerhettük meg, ám a pályája indulásával együtt egy szigorú diétát is beiktatott az életébe. Egy ideig sikerült is tartania súlyát, ám szemmel láthatólag nem sokáig.

 

 

Pincérnőből világsztár

Kelly Clarkson pincérnőből lett világsztár
Szülei rossz kapcsolata és zűrös körülményei miatt a zenéhez menekült a kis Kelly.


Íme egy alig 26 éves lány, akinek az élete egy fellépés után a megtestesült amerikai álom lett. Nem kevesebb, mint 25 millióan látták a tévéképernyőn az egyszerű texasi lány sikerét. Hiszen alig néhány hónap alatt pincérnőből lett az Egyesült Államok egyik leghíresebb énekesnője. Kelly Clarksonnal, az American Idol első győztesével a Fókusz Londonban találkozhatott.

Kelly Brianne Clarkson 1982-ben látta meg a napvilágot egy texasi kisvárosban. Csupán 6 éves volt, amikor a szülei elváltak, két testvére elköltözött, ő pedig egyedül maradt az édesanyjával. Kellynek az egyetlen menedéke a zűrös családi élettől a zene és az éneklés lett. És bár az álma az volt, hogy tengerbiológus legyen, már a gimnáziumban felfedezték kivételes hangját és musicalekben énekelt.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.