Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lady Gaga hírei

2009.07.01

 

Úgy látszik, nem csak a mi Irigy Hónaljmirigyünk képes elképesztő őrültségekre: már Lady GaGának is van agyament kollégája, aki őt parodizálja, méghozzá zseniálisan! A hölgy pedig nem más, mint Sherry Vine!

 

kaka

Szerencsére Gagának aztán van humorérzéke, így sértődés garantáltan nem lesz a súlyosra sikeredett Bad Romance-paródiából, amit egy Blake Martin nevű kreatív filmes rendezett. Sherry és Blake egyébként imádja Gagát… reméljük, hamarosan kiderül, hogy GaGa is őket (és akkor talán még pizzát is rendel nekik ;))!Nézzétek végig nagyon jó!

 

Lady Gaga az Elle magazinban

Lady Gagáról Tom Munro készített képeket az amerikai Elle magazin számára, és a fotók meglepően visszafogottra sikerültek, írja a stylist.com. A címlapfotón az énekesnőn kevés smink van, ráadásul a színek sem olyan rikítóak, mint amiket megszoktunk. Ezúttal a naprendszert bemutató jelmez helyett pedig mindössze egy fűzőt visel, így első ránézésre alig lehet felismerni.

gaga450

 

http://chrismaster.freeblog.hu/files/Lady%20GaGa-%20Poker%20Face%20(Official%20Single%20Cover).jpg

Lady Gagáé mindenidők legtöbbet letöltött dala!(Poker Face)


A számot eddig 779 ezren töltötték le, és ezzel a valaha volt, legtöbbet letöltött dal lett az Egyesült Királyságban. Sőt, a dobogón két számmal is képviselteti magát az énekesnő, hiszen a Just Dance című slágert is 700 ezer ember töltötte már le a legális letöltő site-okról. Mindkét számot egy-egy Kings Of Leon-sláger követ: a Poker Face nyomában a Sex On Fire van, míg a negyedik helyen a Use Somebody található, úgyhogy talán nem túlzás kijelenteni, hogy a digitális kor két legnépszerűbb előadója Lady GaGa és a Kings Of Leon. Az ötödik helyezett egyébként La Roux In For The Kill című száma, míg az öt évre visszamenőleg összesített Top 10-ben akad még két Leona Lewis-dal és egy Snow Patrol-sláger is. Az, hogy mind az öt legnépszerűbb dal az elmúlt egy évben jelent meg, mutatja, hogy mennyire fontosak lettek a letöltések a zeneipar számára, pláne, hogy a single piac 98 százalékát már a letöltések teszik ki. A hivatalos letöltési listát 2004 szeptemberében indították el, azóta a piac hatalmas mértékben nőtt.

Nézd meg Gaga frizkóját!

 

Nézd meg Lady Gaga új frizuráját

Lady Gaga az egyik Japán kereskedelmi televízióban adta elő nagyszerű slágerét a Poker Face-t, ám ezúttal is sikerült meghökkentenie a közönségét. Az énekesnő ugyanis három színből álló, ahogyan ő nevezte „elefánt kreációs hajkoronát” viselt.

„Angliában csak a lila haját mert megkockáztatni, mert ott konzervatívabbak az emberek, de Japánban ez is belefért.”- nyilatkozta Lady Gaga. Egyébként az énekesnőnek póthaja van, mert amikor nyaralása alatt sikerül lencsevégre kapniuk a fotósoknak kiderült, hogy mindössze alig a nyakáig érő, tépett szőke haja van.

 

 


 
   
 
   
   
 
 

 

 

 

Gaga elfelejtett ruhát venni!

Minek a ruha, ha elég egy bőrszínű dressz?!

Az énekesnő megint lesokkolta a gyanútlan járókelőket maga körül: az utcán flangált, látszólag ruha nélkül.

Lady Gaga a meghökkentés nagymestere, mindig kitalál valamit, amivel életben tarthatja a bulvármédia és az emberek érdeklődését.

A Poker Face énekesnője - akit egyébként Stefani Joanna Germanotta néven anyakönyveztek - Koppenhága utcáit rótta a minap látszólag ruhátlanul. Egy testszínű tornadressz volt csupán rajta, világos felöltővel.

dressz


Messziről azonban úgy nézett ki, mintha életre kelt volna egy félig felöltözött kirakati próbababa, bugyi és minden egyéb járulékos költség nélkül.

Akinek ezt a látványt sikerült megemésztenie, annak még mindig ott volt Gaga hajkoronája, ami - hozzá illően - ugyancsak nem volt szokványos: szőke turbánkájába hatalmas rózsaszín madérfészket rendezett, csakhogy feldobja az összehatást.

Ez az akció legalább annyira sikerült neki, mint a melltartójából tűzijáték-kilövellő koncertelem.

 

Lady Gagának egy porcikája sem saját

A minap Lady GaGának sikerült akkorát villantania, mint egy ház. De tényleg, a paltinahangúszőke énekesnő eddig se fukarkodott bájaival, ám mára már lassan nincs olyan porcikája, ami fedve maradt volna a kíváncsi tekintetek elől.

 

Lady GaGa

 

Még az amerikaiak híres-hírhedt bimbó tabuja is megdőlni látszik, ugyanis napvilágra kerültek azok a képek, amelyeken GaGa viszonylagosan intim szférában tartott testrészetája sem nyugodhatott a melltartó szorító keretei között.

 

Arról megoszlanak a vélemények, hogy a villantás véletlen, avagy Janet Jacksonosan szándékolt volt, mindenesetre hősnőnk ismét elérte, hogy róla beszéljen a sajtó!

 

Breki poncsó    Bye:

 Gaga

 

Az énekesnő Lady Gaga mindig tudja, hogy kell felhívni magára a figyelmet. Az extremitásairól ismert művész legutóbb bohókás öltözékével hökkentette meg a környezetét, ugyanis egy Muppet Show ihlette poncsót kanyarított a vállára.A több tucat Brekiből – a show egyik legkedveltebb bábfigurája, a szószátyár béka – összevarrt fölsőben úgy nézett ki, mint aki beszakadt a kerti halastóba.


– Azért öltözöm így, mert így is élek, elvégre az élet maga is művészet – adott egyszerű magyarázatot Lady Gaga a maskarájára.
Breki alakja egyébként nem az első, amely ötletet adott a művésznőnek, korábban is akadtak már „állati” kosztümjei, mint például mikor szoknya helyett egy pink hajú bábfigurát húzott magára.
Ám hiába tépik a hajukat a stylistok, ő rendkívül elégedett magával, szerinte ugyanis a extrém stílus nem pénz, hanem ízlés és kreativitás kérdése.

 

Lady Gaga irány BÉCS-BÉCs-BÉCS!!!

Szeretitek Lady Gagát? Igen? Mennyire? Szeretitek annyira, hogy elmenjetek érte Bécsig?

A vadóc énekesnő ugyanis július 22-én Bécsbe érkezik turnéjával. Ennél közelebbi állomás opcionálisan már csak maga Budapest lehet, úgyhogy ez igen csábító gondolat lehet az igazi Lady GaGa rajongók számára.

További vonzerőt jelenthet, hogy a szőkeség előszeretettel sokkolja közönségét durvábbnál durvább ruháival, ami alapvetően nem hagy sok munkát a fantáziának, ellenben a szemet és az agy befogadásra alkalmas szegletét igen csak stimulálja. És akkor még nem is beszéltünk az erotikától túlfűtött táncmozdulatokról…!

A helyszínen ott lesz testvérlapunk a BRAVO is, így elsőkézből számolunk majd be a forró hangulatú koncertről!

 

www.neon.hu

Lady Gaga megölt egy embert!

http://everyceleb.com/image/getLargeWM/000000059181/Lady-Gaga-in-new-music-video-Paparazzi

Lady Gaga megölt egy embert, de nyugodjanak meg a kedves rajongók egyelőre csak a Paparazzi című clipjében.

 

 

 

  Lady Gaga "kalapja"

Kalapot fontak a sztár hajából!

 

Az énekesnő – aki rövid szakítás után rögtön ki is békült a pasijával -, egy jótékonysági rendezvényen vett részt, ahol a megjelent hírességek egy óriási falfestményt készítettek. Gaga a babarózsaszín festékes bödönt választotta, de ecsethasználatánál nagyobb figyelmet kapott új hajkoronája.

„Ezúttal a fodrászom póthajból font nekem egy kis kalapot, az anyukám szerint olyan, mint egy glória.” – mondta Lady Gaga.

 

Lady Gaga and Marilyn Manson?

http://www.ampradio.com/wp-content/uploads/2009/06/ladygaga_marilynmansonmain.jpg

Az énekes, akinek hosszú civakodás után véget ért kapcsolata Evan Rachel Wooddal, nemrég azzal próbálta meghódítani Lady Gagát, hogy a fülébe súgta, szívesen lefeküdne vele(aztaa de romantikus xD) - írja a Female First. Mindezt Gaga új videóklipje, a Paparazzi kapcsán, amelyben az énekesnő Alexander Skarsgard svéd színésszel csókolózik. Manson később azt már a nyilvánosságnak is elmondta, milyen spirituális összhangot lát személye és Lady Gaga között. "A legnagyobb hatást a lesifotósok által készített képek tették rám. Olyan rajtuk, mint az igazi rocksztárok, az alakot pedig mintha Dali vagy Andy Warhol alkotta volna meg. Egyébként nem feltételeztem, hogy olyan lenne, mint a kortárs popénekesek. Nagyon aranyos, önmagát adja, remek zenész, énekes, és akkor nevet, amikor úgy érzi, tényleg boldog. Épp úgy, mint én" - ecsetelte a brit Observernek Manson, aki legutóbbi másik felének, Evan Rachel Woodnak kalapáccsal verte volna szét  a fejét, miután Wood szakított vele.

www.velvet.hu

 

 

http://2.bp.blogspot.com/_b2cbiVdfDqU/SdK8z2DSOdI/AAAAAAAAFLw/WbZAUpRQsvQ/s400/lady-gaga-boston-3309-14.jpgGaga Bostonban az egész seggét megmutatta a közönségnek!

 

Lady GAga mellei lángba borultak

 

 Lady GaGa mellei lángba borultak a nagyközönség előtt. Az ifjú szőkeség ismét bizonyította: tüzes lány, a kanadai Much Music díjátadón sokat láttató dresszben lépett színpadra, mely egyszer csak lángba is borult.

 

 
 
 
A huszonhárom esztendős, biszexuális énekesnőnek azonban nem esett baja, hiszen extravagáns fellépő szettje direkt szórt tűzijátékot. [kepg
– Nagyon meghökkentő volt! GaGa fantasztikus! A mellei szórták a lángokat! – mesélte a közönség egyik lelkes tagja a Daily Mailnek. A Stefani Joanne Angelina Germanotta néven született bevállalós popdíva egyébként a legjobb nemzetközi videóklipért járó díjat is hazavihette.

 www.borsonline.hu

 

http://2.bp.blogspot.com/_b2cbiVdfDqU/SfznvqPFv4I/AAAAAAAAGIo/-9hGJS6ko98/s400/lady_gaga.jpg

Lady Gaga azért szőke, hogy ne keverjék össze Amyval

Az abszurd nyilatkozatok hercegségének a trónkövetelője, Lady Gaga - aki a lábát is levágatná  a hírnévért, aki hajlandó lenne randevúzni Marilyn Mansonnal , és akit könnyekig meg tud hatni,  hogy mennyire jófej teremtés - most arról beszélt egy interjújában, hogy jó oka van arra, hogy a szőke hajszínt választotta magának. A polgári nevén Stefani Germanotta elmondta, Amy Winehouse barna hajat visel, ezért ő kénytelen volt szőkíttetni a haját, nehogy összetévesszék őket egymással. Az énekesnő szerint amit Amy Winehouse képvisel a brit könnyűzenében, ahhoz hasonló értékekkel van felruházva Lady Gaga is, legalábbis ha azt veszi alapul, hogy mindketten provokálják a nyilvánosságot.

 

 

 Lady új külseje

 

 

A Tiszai Vegyi Kombinát műanyag fröccsöntő részlege pihenhet egy kicsit, ugyanis Lady GaGa megunta a PVC-jelmezeket. A popzene alternatív hercegnője Szingapúrban mutatta be átalakult külsejét, ami egy Marilyn Monroe-s hajkoronából, egy porcelánfestő által feldíszített ruhakompozícióból, és néhány szöges karkötőből áll. Az átváltozás ugyan visszafogottabbá tette a kis GyaGya megjelenését, de hétköznapibb nem lett tőle. A huszonhárom éves énekesnő azonban sokáig nem marad így, hiszen csak a szigorú szigetországi törvények miatt takarta el a bájait. 

 

www.storyonline.hu

 

Gaga smink nélkül

Ez aztán valóban póker arc, smink nélkül rá sem lehet ismerni a fiatalok első számú kedvencére! és a barnító spray-k nélkül az ő teste is olyan fehér, mint hófehérkéé. Az énekesnő Hawaii-on pihent a barátjával, mert teljesen kifáradt a turnéja alatt, ez látható is az arcán.Jól megérdemelt szabadsága alatt nem használt sem sminket, sem póthajat, így pedig szinte alig lehetett ráismerni.

 

A 'Sweet About Me' énekese a minap adott egyik interjújában nem épp dicső szavakat intézett Gaga-hoz...

„Hogyis mondjam... nem vagyok Lady Gaga-rajongó. Nem bírom, hogy állandóan feltűnési viszketegsége van. Ezt mielőbb abba kellene hagynia! Én mindig magamat adom, nem egy karaktert” - mesélte Cilmi a Daily Star-nak, majd folytatta - „Láttam azt a fotóját, amelyen az ágyékát érinti meg. Ez olyan ízléstelen! Lady Gaga-nak fel kellene öltöznie!” - jelentette ki a 17 éves énekesnő - „Az ilyen bugyiban-melltartóban flangáló szöszik általában kórházban kötnek ki”.

Gabriella egyébként Lady Gaga-val együtt a szerdai Brit Awards-ra hivatalos. Cilmi a 'Legjobb nemzetközi énekesnő' kategóriában indul.

Arra a kérdésre, hogy kit szeretne győzteskét látni a díjátadón, így válaszolt: „Szeretném, ha a Girls Aloud nyerné a 'Legjobb brit bandá'-nak járó díjat. Minden tiszteletem az övék. Ismerem az embereket a zene mögött is. Ők igazi zenészek, és rendkívül tehetségesek. Ezenkívül boldog lennék, ha James Morrison kapná a 'Legjobb férfiénekes' díját. Csodálatos hangja van!”

Lady Gaga egyébként hatalmas dobásra készül a ceremónián, hisz a Pet Shop Boys-szal lép fel egy színpadon. A csapat egyik 1987-es szerzeményét, a 'What Have I Done To Deserve This?'-t adják majd elő, ami akkoriban a brit kislemezlista második helyéig
jutott.

 

 

 

Lady Gaga és a ciciszalag

Kép felvitele

Nem hagyott túl sok teret a fantáziának Lady Gaga, az énekesnő ugyanis egy gyakorlatilag teljesen átlátszó ruhában jelent meg a nyilvánosság előtt a napokban.

 

Nem sok teret hagy a képzeletnek: Klikk a többi képért!Nem sok teret hagy a képzeletnek:

Lady Gagát a londoni Bungalow 8 klub előtt kapták le a lesifotósok, amint egy szinte teljesen átlátszó fekete ruhában, melltartó helyett pedig egy fekete szigetelőszalagnak látszó valamivel jelent meg.

Az énekesnő egyébként jelenleg éppen új dala, a Paparazzi klipjét forgatja. Egyetlen fedett testrésze a szeme volt...

Gondolati orgazmus

A 23 éves diszkóénekesnő, akit eredetileg Stefani Joanne Angelina Germanottának hívnak, korábban azzal hívta fel a figyelmet magára, hogy a New York magazinban azt mondta: szereti a szexet annak ellenére is, hogy iskolás korában a Szent Szív Konvent buzgó látogatója volt.

„Olyan lányok voltunk, akikkel az alsóbb osztályos gimnazista srácok nagyon szerettek volna járni, mert mi még sohasem szexeltünk" - emlékezett vissza zsenge korára Lady Gaga.

„Tudja, az érzékmemóriának hatalmas ereje van. Én már azzal orgazmusba tudom juttatni magam, ha csak rágondolok" - tette hozzá az olasz-amerikai sztár.

Lady Gaga a Fabulous magazinnak azt is elárulta, hogy tizenéves korában sztriptízbárokban vetkőzött, noha anyagilag erre nem szorult rá. Módos családja magániskolába járatta.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Lady Gaga Big fan

(Wixy, 2009.12.10 19:10)

Aki nem szereti Lady Gagát,az ne jöjjön fel ilyen oldalakra,és ne cikizze ki.Szerintem nagyon jó csaj,és rohadt jó a hangja.Egyedi a stílusa,ezt szeretem benne.Mikor jön Magyarországra koncertezni?I LOVE YOU LADY GAGA!!KISS KISS!(L)

Lady GaGa

(Noemi, 2009.12.07 14:30)

Lady GaGa rajongo vagyok!!! :D Hajra Lady GaGa !!!!

Lady Gaga

(Lady Gaga, 2009.12.04 19:14)

I Love you!!! kiss kiss
THX
KISS KISS

l.d....... Lady Gaga 4ever

(Doó, 2009.12.04 19:11)

Lady Gaga a legjobb !!! akárki akármit is mond egy egyéniség aki nem kopint, hanem őt kopintják !!!

Ez ciki!

(Muskovits Rita, 2009.12.04 10:22)

Ez az összes kép elég ciki meg undorító de Lady Gaga sokkal de sokkal jobbat tud csinálni!

ddddddddddddddd

(dddddddddd, 2009.11.26 19:46)

sztem nincs agya már nézzétek meg

2534 Tát, Kálmán Imre u 12

(BENICZKY REGINA, 2009.10.20 17:16)

hello lady gaga.anyira szeretem éneked

jenni0630@windowslive.com

(jeni, 2009.09.02 18:18)

nekem ő a kedvenc énekesem mindenem lady gagás

Dia:)

(Dia:), 2009.08.26 18:20)

Nagyon nagy rajongja vagyok Lady Gaga-nak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):)

ihuji

(figy, 2009.08.26 18:12)

tök jó ez a csaj lady gaga!

kké

(kata, 2009.08.26 18:08)

durva hogy ijen ruhákat huz fel!!!

-------

(Hy,am Lady Gaga, 2009.08.23 18:22)

Hy me hermafrodit!! Kiss-kiss!

gizsdfghjklértghbnm,.úőáéplkjhwsdefghjkl

(jakidash ábot gaga lady koimnggh, 2009.08.02 12:35)

szerintem szuper a csaj

lady gaga

(juhász péter pál, 2009.07.26 13:09)

Nem mindegy hogy Lady Gaga smink nélkül van. Én szerintem a paparazok beakarják feketiteni Lady Gagát.